fbpx

Hrskave Badem Kuglice 250g (12 kom)

650,00 рсд

U potrazi ste za zdravom poslasticom koja će Vam dati snagu pred trening ili posle treninga? Ne tražite dalje, hrskave badem kuglice su prava stvar za Vas!

Ove sirove kuglice bez glutena su takođe pogodne za vegane kao i sve koji poste, a sačinjene su samo od najkvalitetnijih sastojaka. U 250g proizvoda nalazi se 12 kuglica.

Šifra proizvoda: 171 Kategorije: , , , Product ID: 2260

Opis

Ukoliko ste u potrazi za poslasticom koja je ujedno i zdrava i može da Vam da mnogo energije, preporučujemo Vam naše Hrskave Badem Kuglice. One su takođe i bez glutena, posne, veganske i sačinjene od neverovatno zdravih i kvalitetnih sastojaka. Glavni sastojci su sirovi badem i urme koje ćemo posebno ishvaliti. Urme pre svega su bogate vlaknima i pune antioksidanasa. Odlične su kao prirodni zaslađivač. Sirovi badem se pridružuje ovom sastojku kao takoše bogati izvor vlakana, proteina, zdravih masti, vitamina E i magnezijuma – svemu onome što je jako bitno ako ste na ishrani bez glutena.

Ova dva sastojka samostalno čine energetsku bombu koja nam potpomaže da naše telo ostane zdravo i održi zavidan nivo energije tokom celog dana. Umesto običnih fabričkih čokoladica punih šećera i nezdravih sastojaka, pre izaberite da se zasladite nečim zdravim i kvalitetnim, jer će Vaše telo to znati da ceni. Hrskave Badem kuglice su pravi izbor za Vas!

Sastav: Badem, badem-lešnik puter, urme, organski kakao, organski agava sirup
Alergeni: Badem, badem-lešnik puter

Dodatne informacije

Težina 0,25 kg
Potrebna Vam je pomoć? Pošaljite nam poruku