Skip to main content
O nama - Cascading images 3
O nama - Cascading images 4

O nama

Cake it Easy je ideja koja je rođena iz želje da napravimo zdravu alternativu slatkišima. Sve naše poslastice su napravljene od prirodnih i zdravih sastojaka. Potrudili smo se da za Vas napravimo zdravu verziju tradicionalnih i dobro poznatih ukusa na jedan potpuno drugačiji način.

U sastav naših kolača i torti ulaze orašasti plodovi, semenke, sveže i sušeno voće, isključivo u kombinaciji sa kokosovim uljem. Ne upotrebljavamo sastojke poput belog brašna, jaja, dodatnih zaslađivača i aroma, šećera…

Kao zamenu za industrijski šećer koristimo med, agavin sirup i urme.

Ukoliko ste na dijeti ili jednostavno vodite računa o svojoj liniji i zbog toga ste morali da se odreknete slatkiša imamo rešenje za Vas! Mi Vam nudimo savršenu alternativu uz koju ne morate brinuti o kršenju Vašeg plana ishrane. Da biste lakše mogli da pratite unos kalorija, ugljenih hidrata, masti i proteina u Vaš organizam mi smo za Vas izdvojili ove vrednosti za sve naše kolače.

Zdrava ishrana nikada nije bila lakša!

Pogledaj ponudu

Šta čini Cake it easy poslastice posebnim?

Najkvalitetniji sastojci

Cake it easy tim uvek nastoji da odabere samo najkvalitetnije namirnice od pouzdanih dobavljača. Vremenom smo unapredili kvalitet mnogih sastojaka koje ulaze u sastav naših poslastica, tako da Vam možemo garantovati da nikada nećete biti razočarani padom kvaliteta.

Vrhunski kvalitet proizvoda

Temelj našeg biznisa čini vrhunski kvalitet svih poslastica koje proizvodimo. Naš primarni cilj jeste da kroz kvalitetne i ukusne poslastice dokažemo svima da je zdrava ishrana moguća i da nije neophodno odricati se poslastica zarad očuvanja linije i zdravlja.

Ručno pravljeno, sa ljubavlju

Cake it easy poslastice su ručno pravljene i u ceo proces unosimo veliku dozu ljubavi, što se može prepoznati i po ukusu naših poslastica. Nama je lično na prvom mestu zadovoljstvo naših kupaca i kroz naše proizvode želimo da širimo dobru energiju i ljubav prema zdravim poslasticama.

Česta pitanja

Dostava

Da li postoji mogućnost dostave?

Dostava je za sada moguća isključivo na području grada Beograda u radijusu od 5km od naše adrese.

Koja je cena dostave?

Za porudžbine koje iznose manje od 5000din dostava je moguća uz doplatu od 500 din u radijusu od 5km od naše adrese.

Da li postoji mogućnost besplatne dostave?

Za porudžbine preko 5000din, moguća je besplatna dostava. Obeležite polje besplatna dostava koje će se pojaviti prilikom poručivanja ukoliko ispunjavate ovaj uslov.

Da li je moguće pokupiti kolače na adresi?

Porudžbinu uvek možete preuzeti i lično uz prethodnu porudžbinu na adresi Bulevar Despota Stefana 34a (lokal Healthy Jungle), bez obzira da na količinu. Potrebno je naručiti barem 1 dan ranije zbog dostupnosti kolača.

Plaćanje

Da li je moguće platiti karticom?

Plaćanje karticom je moguće ukoliko plaćate prilikom preuzimanja na adresi Bulevar Despota Stefana 34a – Lokal Healthy Jungle. Plaćanje se vrši isključivo gotovinski prilikom dostave.

Da li je moguće platiti putem računa firme?

Plaćanje direktno putem računa je moguće za registrovana pravna lica. Samo je potrebno da prilikom poručivanja dodate u polje Napomena informacije o firmi (Naziv, adresa, PIB, MB) i možemo Vam izdati fakturu. Cake it easy je u sistemu PDV-a. Kontaktirajte nas za više informacija.

Dodatna pitanja

Ukoliko imate specifična pitanja vezana za partnerstvo ili ketering možete nas kontaktirati klikom na neki od linkova moji se nalaze ispod.