Skip to main content

Naše kolačiće uvek možete naručiti putem našeg sajta, Facebook stranice, Instagrama ili putem telefona. Za količine veće od 2kg potrebno je naručiti barem 2 dana unapred, dok za količine manje od 2kg možete naručiti i jedan dan unapred. Na ovaj način vam garantujemo da su kolačići uvek sveži.

Healthy Jungle – Beograd

Lokal Healthy Jungle nalazi se u srcu Beograda na adresi Bulevar Despota Stefana 34a. U okviru lokala možete pronaći mnoštvo zdravih proizvoda, a pored toga naravno i Cake it easy kolače i torte. Ovaj samouslužni objekat je prava zelena oaza i prava stvar ukoliko želite da se opustite od gradske gužve i buke uz odličnu kafu ili čaj i Cake it easy poslastice.

Poseti Sajt

Pressno – Beograd

U okviru ovog lokala na Kalenić pijaci (lokal 223, ulaz iz Njegoševe) možete pronaći razne sveže hladno ceđene sokove, putere od orašastih plodova, biljna mleka, džemove, a pored svega toga naravno i Cake it easy kolačiće – Zato što svaku zdravu priču najbolje upotpunjavaju zdravi kolačići.

Kafeterija Mlin – Beograd

Zemun

Locirana u jednoj od najprometnijih ulica u Zemunu, Mlin kafeterija nudi vrhunsku kafu koju možete popiti u lokalu uz Vaše omiljene Cake it easy kolačiće, ili je možete uzeti za poneti. U oba slučaja kafa je odlična i fantastično se uklapa uz naše kolače!

Kafeterija Mlin – Beograd

Voždovac

Locirana u mirnom delu Voždovca, u ulici koja je ušuškana od gradske buke. Ovde takođe možete pronaći podjednako dobru kafu kao u Zemunu, kao i naše kolačiće.