fbpx
Ketering

Cake it easy – najbolji zdravi ketering u gradu! Ukoliko organizujete proslave, rođendane, venčanja, ili bilo koji tip okupljanja za veći broj ljudi, tu smo da obezbedimo slatko i zdravo posluženje za vas!

Za usluge keteringa možete ostvariti količinski popust, tako da možete nabaviti kolačiće jeftinije nego što biste inače platili prilikom naručivanja putem sajta. Moguće je plaćanje putem računa ili gotovinom. Možete dobiti i gotovinski račun po potrebi.

Dostava za ketering je besplatna i dostavljamo kolače po dogovoru na dan događaja ili dan pre. Potrebno je barem dva dana ranije naručiti, kako bismo napravili kolačiće na vreme. Uvek smo spremni da vam izađemo u susret jer je naš cilj da što više ljudi pređe na zdravu ishranu i izbaci štetne slatkiše iz upotrebe.

Obradujte goste zdravim posluženjem u kojem će svi naprosto uživati. Imamo veoma široku ponudu kolača, tako da će svako naći kolačić po svom ukusu. U sastav naših kolača ne ulaze sastojci poput belog brašna, jaja, dodatnih zasladjivača i aroma, šećera… Takođe, svi naši kolači su sirovi i ručno pravljeni.

Kontaktirajte nas putem formulara, emaila kontakt@cakeiteasy.rs, pozivom na broj telefona 060/66-88-390 ili klikom na ikonicu za direktan poziv ili direktno slanje e-maila.

Direktan poziv

Direktan email

Zdravi kolači u našoj ponudi

 • Proteinske Raffaello Kuglice
  Proteinske Raffaello kuglice 250g (16 kom)
 • Bundevica
  Bundevica 250g (14 kom)
 • Jabuka-cimet kuglice
  Jabuka-cimet 250g (18 kom)
 • Proteinski Ferrero Rocher
  Proteinski Ferrero Rocher 250g (18 kom)