fbpx
Stigao je novi član u „Cake it easy“ tim

Ćao! Moje ime je Tamara Atanasković. Dobro došli u moj svet fitnesa!

Imam 23 godine. Živim u Beogradu. Radim kao personalni trener u Seance Miha Studiu. Sertifikovani sam fitnes trener. Kao mala trenirala sam brojne sportove (odbojku, košarku, tenis, ples) i nisam se pronalazila ni u jednom od njih dok nisam otkrila čari fitnesa. Tako da razumem sve vas koji ne volite da trenirate i još niste našli svoje mesto u njemu.

Ideja mi je da podstaknem i motivišem sve vas, ujedno i one koji su već na putu ka ostvarijvanju željenih rezultata. Želim da vam pokažem da vežbanje i zdrava ishrana donose mnogo više od zgodnog tela, izvajanih pločica i zategnute guze.

Otkrićete za šta je sve sposobno vaše telo i koliko jako može da bude – Bićete ponosni na sebe i na to koliko sklekova, čučnjeva, tbušnjaka možete da uradite, a na početku ste mogli svega nekoliko. Ili kada napokon uradite stoj na rukama, koji ste oduvek želeli. Podiže vam samopouzdanje, sigurniji ste i više volite sebe – Ići ćete mnogo smelije i hrabrije kroz život. Odjednom ti neće biti problem da pridješ devojci koju odavno posmatraš, ili ćeš napokon imati hrabrosti da obučeš onu kratku haljinu i budes glavna devojka na zabavi.
Rešava vas stresa i povećava nivo sreće – U toku dana ćeš se više fokusirati na lepe stvari i dešavanja oko tebe. Tvoj šef, devojka, roditelji, više neće moći tako lako da te izbace iz takta. Ako se i desi biće ti motivacija da danas razvališ na treningu.

Takođe, podstiče rad mozga, bolje pamćenje, povećava kreativnost. Tako da je preporučljivo umetnicima, studentima, đacima, čak i penzionerima. Hajde zajedno da dostignemo svoju najbolju verziju sebe i napokon počnemo da volimo svoje telo i život. Svi to možemo, pitanje je samo ko će se pokrenuti i istrajati u tome. Izazivam te da to budeš baš ti! 😉

Let’s do it!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Add Comment